laboratoire-cc-complex
laboratoire-cc-complex

CC Complex,

Meer dan 10 jaar ervaring in het onderzoek en de ontwikkeling van kwalitatieve voedingssupplementen.

Een assortiment voor professionals, ontwikkeld door professionals.

laboratoire-cc-complex

Integriteit

Wij gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten zonder onnodige toevoegingen, wat de zuiverheid en integriteit van onze producten garandeert.

Microscope

Effectiviteit

Onze klanten ervaren de doeltreffendheid van onze producten, wat bevestigd wordt door bloed- en urineonderzoeken uitgevoerd door gezondheidsprofessionals.

Microscope

Verantwoordelijkheid

We selecteren onze grondstoffen met de grootste zorgvuldigheid, wat bijdraagt aan de veiligheid en betrouwbaarheid van onze producten.

Microscope

Waar wij op inzetten...

Slaap, een essentiële behoefte

Het is algemeen bekend dat goed slapen onmisbaar is voor onze gezondheid, inclusief onze cardiovasculaire gezondheid, ons welzijn en ons dagelijks functioneren. Het belang van een herstellende nachtrust mag niet onderschat worden.

MEER LEZEN

Hippocrates stelde dat de hersenen een diepgaande invloed hebben op de mens.

De menselijke hersenen van een volwassene bevatten meer dan 100 miljard neuronen. 60% van onze hersenen bestaat uit vetten, maar welke soorten vetten?

MEER LEZEN

Binnen de omgevingsfactoren speelt voeding een doorslaggevende rol.

De spijsvertering werkt als een kettingreactie, waarbij het eindresultaat zo sterk is als de zwakste schakel. Sommige aspecten zijn gemakkelijker te begrijpen (zoals maagpijn) dan andere (zoals de minder duidelijke signalen van de lever en darmen). De primaire functie van het maag-darmstelsel is het afbreken van voedsel tot kleine voedingsmoleculen, het opnemen van deze moleculen en het tegengaan van de groei van micro-organismen, macromoleculen en toxische stoffen.

Versterk uw immuunsysteem met geschikte voedingssupplementen.

Het omarmen van een zo gezond mogelijke levensstijl vormt een eerste belangrijke stap, waarbij zowel psychologische als voedingsaspecten aan bod komen. Daarnaast is het van belang om niet te vergeten factoren zoals roken, alcoholgebruik, slaap en lichaamsbeweging, om onze natuurlijke verdediging te behouden en te versterken.

MEER LEZEN

Ons gezondheidskapitaal en celveroudering

Weet u dat in de hedendaagse wereld de vooruitzichten voor onze algemene gezondheid vrij somber zijn? Kijk maar naar de gezondheidstoestand van mensen op 40, 60, en vooral op 80 jaar en ouder. In plaats van deze vervalprocessen passief te ondergaan, zouden we beter ons lot in eigen handen nemen en streven naar een redelijke en gezonde levensduur.

MEER LEZEN

Voeding, een wapen tegen ontsteking.

Verantwoordelijk voor tal van chronische aandoeningen, speelt ontstekingsreactie ook een actieve rol bij het verouderingsproces. Het centrale doel in morfologische en anti-verouderingsgeneeskunde moet zijn om het vermogen om deze ontsteking te reguleren te verbeteren. Een geschikte voedingsbenadering kan helpen om deze ontsteking en de daarmee gepaard gaande effecten te verminderen.

MEER LEZEN

Getuigenissen van onze klanten

Dit product is rijk aan omega 3, 6, 7 en 9 vetzuren en is perfect geschikt voor mensen die geen fan zijn van vette vis. Het lichaam heeft deze essentiële vetzuren nodig, maar het vereist normaal gesproken dat u drie keer per week vette vis eet om voldoende binnen te krijgen. Dit voedingssupplement biedt daarom een uitstekende oplossing.
CC COMPLEX 4
Omega 3, 6, 7, 9
Ik neem deze vitamines op aanraden van een arts omdat ik een maagbypass heb gehad. Ze worden beter opgenomen dan alle andere vitamines die ik in het verleden heb ingenomen. Ze zijn van grote hulp voor mij en verlichten ook mijn vermoeidheid.
CC COMPLEX 3
B12, B9, B2
Sinds ik deze capsules neem, heb ik geen buikpijn of krampen meer. Ze werken erg goed voor mij, met resultaten binnen een week.
CC COMPLEX 14
Probiotica

Een nieuwsbrief voor liefhebbers van gezondheid, of ze nu professionals zijn of gewoon nieuwsgierig.

TERUG NAAR DE BOVEN